Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Sağlıklı bir din anlayışının Türkiye için gerekli zihniyet gelişmesinin gerçekleşmesine yardımcı olabileceğini düşünüyoruz.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Saatler: 08.15-16.00
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kasimamhatiplisesi.meb.k12.tr

Adres - Kınık Mahallesi. Göl Caddesi. No24 Kaş/Antalya. İl ve İlçe Merkezine Uzaklık Kınık Kaş 47 Km. Kınık Antalya 230 Km. Kınık Fethiye 65 Km. Kalkan,Kaş ve Fethiye den sıklıkla dolmuş seferleri düzenlenmektedir.

Yerleşim Yeri - Kınık Mahallesi

Ulaşım Kalkan,Kaş ve Fethiye´den sıklıkla dolmuş seferleri düzenlenmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kalkan 15 Km. KAŞ 47 Km. Antalya 230 Km. Fethiye 65 Km.